Alla inlägg den 25 september 2013

Av rottweilers - 25 september 2013 21:42

Som jag har skrivit tidigare så har vi tragglat mycket med apporten, och jag har på senare tid kännt att jag snart ger upp. Men ikväll släppte det. Och jävlar vad glad jag blev när jag kom på knepet. Bollen är tydligen lösningen på allt. Idag gav jag henne apporten, backade tre meter och sa fot. Hon gick in i fotposition utan att släppa den. Nu gäller det bara att befästa bärandet av apporten. Sen får jag bygga på. Som att hon själv griper den från golvet och sedan lära den nya innebörden av kommandot. Ååh jag är så glad!

Av rottweilers - 25 september 2013 08:23

Nä, inte så kärt idag. Vaknade, gick ut med hunden och går förbi min bil. Och vad ser jag om inte is på bilen. Jag vill inte behöva skrapa rutorna i september!!! Det resulterade i att jag kom sent till jobbet eftersom jag inte hittade någon skrapa. Dags att börja använda kupévärmaren så bilen slipper stå på tomgång.
Fick hem ett par nya kängor igår av märket Merrell. Dom kommer bli perfekt nu i höst/vinter när jag ändå är ute så mycket. Riktigt sköna är dom, och inte alls klumpiga som sådana kängor kan vara.
Gud så jag längtar tillbaka till sommaren nu. Eller, en utlandsresa hade inte suttit helt fel heller.
(Älskar bilden på hemi från i somras när hon står och "solar")

Ovido - Quiz & Flashcards